skip to Main Content

Interview met Vlaanderen Manager magazine

“Wij geven uw terrein een frisse look”

Een esthetische meerwaarde creëren rond woningen, kantoren en andere bedrijfsgebouwen: dat is intussen
al enkele jaren de uitgesproken sterkte van Stoop Projects. Het familiebedrijf uit Beveren investeerde onlangs
in de optimalisering en uitbreiding van de eigen accommodatie, waaronder de nieuwbouw van magazijn en
kantoren, en een weegbrug.

Hoe is de specialisatie naar totaalprojecten gegroeid?

foto-VM51_stoopprojects-1_lowMarijke Stoop: “Aanvankelijk focusten wij ons op aanleg van verhardingen, opritten en tuinaanleg , maar door de groeiende vraag naar verwante diensten hebben wij ons gaandeweg ook toegelegd op het plaatsen van afsluitingen en poorten, grond- en zeefwerken en een containerdienst.
De combinatie daarvan laat toe dat we totaalprojecten en grotere werken aankunnen, die daardoor heel efficiënt verlopen.”

Daarnaast kunnen klanten bij u ook terecht voor tal van recyclageproducten?

“De uitbouw van onze afvaldienst en recyclagewerken biedt zowel voor onszelf als voor andere aannemers interessante mogelijkheden.
Aannemers van diverse sectoren kunnen bij ons terecht voor het aanvoeren van steenpuin , hout , groen- en restafval , maar kunnen ook gebruik maken van een flexibele containerdienst.
Zo verwerken we steenpuin, dat vervolgens opnieuw kan worden ingezet. Ook voor compost, boomschors, zeefzand en mengpuin zijn klanten bij ons aan het goede adres. Heel wat materialen
passeren door de schudzeef, trommelzeef en het recent machinepark, waardoor we een hoge kwaliteit kunnen garanderen.”

Bovendien is ook de eigen accommodatie mooi vernieuwd?
“Eind vorig jaar hebben we op onze terreinen een groter magazijn en weegbrug in gebruik genomen, uiteraard volledig conform de huidige wetgeving . Ook onze eigen kantoren zitten nu in een
modern kleedje. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in een showroom, waar onze klanten hun favoriete materialen voor de nakende renovatiewerken kunnen kiezen. Als kmo met een groeiend aantal werfarbeiders, gesteund door een aantal bedienden, zijn we perfect in staat om projecten vrij snel te behartigen. We werkten al voor heel wat kmo’s , overheden , gemeentes en huisvestingsmaatschappijen in de regio Waasland, Gent en Antwerpen . Als zaakvoerder sta ik samen met mijn man Kris zelf in voor de bespreking en opvolging van uw werf.”

Marijke Stoop en Kris Verhofstede.

Klik hier voor het integrale interview in pdf

Back To Top